Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Vezetőségválasztás

Vezetőségválasztás 2016. - általános információk

VEZETŐSÉGVÁLASZTÁS EREDMÉNYE
Vezetőségválasztás 2016

2016. április 30-án a Magyar Diabetes Társaság megtartotta vezetőségválasztását. Az eredményt dr. Sztanek Ferenc, a választási bizottság elnöke ismertette szombat délután. A vezetőségválasztáson 40 jelöltből 24 tag kerülhetett megválasztásra.

Az MDT Alapszabálya értelmében négyévente új vezetőséget kell választanunk. A választásra 2016. április 28-30. között Debrecenben rendezett MDT Kongresszus idején Közgyűlés keretében kerül sor.

A választást lebonyolító Jelölő bizottság elnöke: Prof Dr. Pogátsa Gábor, tagjai: Dr Pusztai Péter és Dr Soós Andrea tagtársunk.

A 24 tagú vezetőség mellett 3 - 3 fős Számvizsgáló bizottságot és Etikai és Fegyelmi bizottságot is választanunk kell.

Az új vezetőségi tagokra javaslatot az MDT tagjai tehetnek a [ www.diabet.hu/valasztas2016 ] oldalon kizárólag a saját nevükben, a Honlapon érvényes személyes felhasználó nevükkel és jelszavukkal, bejelentkezést követően. E-mailben és egyéb módon jelöléseket a Jelölő bizottságnak NEM áll módjában elfogadni. A Közgyűlésen a szavazás helyszínén javaslattételre és jelölésre nincsen mód. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy nevét, munkahelyét, E-mail címét, valamint egy rövid indoklást. A javaslatot tevő személy nevét a Honlap automatikusan rögzíti. A Jelölő bizottság összegyűjti a javaslatokat, a jelöléshez legalább két MDT tag ajánlása szükséges. Akikre megfelelő számú javaslat érkezett és megfelel az Alapszabályban rögzített feltételeknek és elvárásoknak, a Bizottság felveszi velük a kapcsolatot.

Amennyiben a jelölt vállalja a jelölést, rövid önéletrajza és fényképe felkerül a jelöltlistára, amely folyamatosan megtekinthető a [ www.diabet.hu/valasztas2016 ] oldalon.

A Jelölő bizottság 2016. március 20-ig fogad jelöléseket a korábban részletezett módon.

Jelölni, jelölést elfogadni, és a Közgyűlésen szavazni csak azok a tagtársaink jogosultak, akiknek nincsen tagdíjhátralékuk, és a 2015. évi tagdíjat december 31-ig befizették.

Az MDT jelenleg hatályos Alapszabálya értelmében az MDT vezetőségi tagjai jelölés nélkül felkerülnek a jelöltlistára.

Azok a régi vezetőségi tagok, akik fenn szeretnék tartani vezetőségi tagságukat, nyújtsák be Word formátumban önéletrajzukat és csatolva JPG formátumú fényképüket a valasztas2016@diabet.hu e-mail címen.

Minden résztvevőt szeretettel várunk a Vezetőségválasztó Közgyűlésen Debrecenben! A pontos időpontot hamarosan közzétesszük a honlapon.