Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

GDPR

Fontos felhívás felhasználóink számára!

Az EU Egységes Adatvédelmi Szabályozást vezetett be 2018.05.26-tól. Kérjük, a honlapra belépve nyilatkozzon adatai kezeléséről! Amennyiben nem hagyja jóvá adatainak kezelését, a későbbiekben nem kaphat hírlevelet.

MDT2019

Magyar Diabetes Társaság XXVII. Kongresszusa

2019. április 25-28.
Debrecen, Kölcsey Központ

Regisztráció és szállásfoglalás határideje: 2019. április 10.

www.diabet.hu/mdt2019

TDT2019

Tavaszi Diabetes Továbbképzés

2019. május 31. - június 1.
Hotel Eger & Park

Korai regisztráció határideje: 2019. március 31.

MDT APP

MDT app


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MDT hivatalos mobil applikációja "Diabetológus" néven már letölthető a vezető okostelefon platformokra!

Támogatók

Határozat az MDT Arany-, Gyémánt-, és Platinafokozatú támogatója címek feltételeiről

Az MDT Arany-, Gyémánt-, és Platinafokozatú támogatója elfogadja és támogatja az MDT céljait és missziós nyilatkozatát.

diabet partneri hirek


Rendezvény

Tavaszi Diabetes Továbbképzés
Rendezvény kezdete: 2019.05.31.Rendezvény vége: 2019.06.01.
Helyszín: 3300 Eger, Szálloda u. 1-3., Hotel Eger & Park
A rendezvény Web oldala: https://stand-art.hu/TDT2019
Tisztelt Kollégák! Tisztelt Diabetológusok!

A diabetológia és határterületeinek fejlődése olyan gyors ütemű, hogy még a leglelkiismeretesebb és legjobb felkészültségre törekvő szakemberek számára is nehézséget jelent az új ismeretek megszerzése. Éppen ezért úgy érezzük, hogy az MDT országos és regionális, illetve munkacsoport rendezvényei mellett van létjogosultsága olyan továbbképző rendezvénynek, mely tematikus jelleggel próbálja meg átfogni és bemutatni a legújabb ismereteket. Ennek megfelelően 2019. május 31 - június 1. időpontban Egerben kerül megrendezésre a „TAVASZI DIABETES TOVÁBBKÉPZÉS” az MDT támogatásával, melyre tisztelettel és szeretettel hívunk minden olyan szakembert és szakmai- vállalati partnert, aki fontosnak tartja a hazai cukorbetegek ellátásának javítását, a megelőzést és a gondozást.

A továbbképzésen plenáris üléseket szervezünk, melyeken felkért előadások hangzanak el és ezek mellett cég-szimpóziumokra kerül sor. Mind a plenáris előadások, mind a szimpóziumok egy-egy adott témakört fognak áttekinteni és az előadók igyekeznek a legújabb ismereteket átadni a hallgatóságnak. A támogatók jelenléte és színvonalasnak ígérkező kiállításai lehetőséget kínálnak a gyártókkal és forgalmazókkal való személyes konzultációkra annak érdekében, hogy az egyes termékek még jobban szolgálhassák a mindennapi betegellátást.

A helyszín Eger városa, mely köztudottan az ország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, és amely gyönyörű környezetet biztosít a rendezvénynek. A szakmai program a város központjában lesz, így a tudomány és a továbbképzés mellett lehetőség nyílik egy kis városnézésre, de nagyobb kirándulásra is a várban, vagy a csodálatos Bükk hegységben.

Mindenkit tisztelettel hívunk és várunk!

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT Nemzetközi Továbbképzési Ösztöndíj pályázata az EASD 55. Kongresszusán való részvétel támogatására

A pályázat megvalósulását az MDT Platina-fokozatú támogatója, a Lilly Hungária Kft. az orvos-szakmai továbbképzést szolgáló ösztöndíj biztosításával segíti elő, mely előreláthatóan 16 fő orvos részvételét teszi lehetővé. A továbbképzési ösztöndíj a regisztrációs díj, szállodai elhelyezés és a csoportos utazás megpályázását teszi lehetővé.

A 77 Elektronika Kft. és a MDT Ifjúsági Pályázata külföldi kongresszusi részvétel támogatására

Az Ifjúsági Pályázat célja a klinikai diabetológia területén tevékenykedő 40 év alatti orvosok szakmai továbbképzésének elősegítése. A pályázat meghirdetését a 77 Elektronika Kft. által a Magyar Diabetes Társaság számára orvos-szakmai továbbképzésre biztosított korlátozásmentesen felhasználható 6 millió forint összegű támogatási keret teszi lehetővé.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.