Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Meghívó a XXIV. Budapest Diabetes Szimpóziumra
  2023.01.16. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák!

  Szeretettel hívjuk Önöket a XXIV. Budapest Diabetes Szimpóziumra, amelyet 2023. február 10-11-én rendezünk Budapesten az AquaWorld Resort szállóban.

  A hagyományosan az év elején tartott rendezvényünket a pandémia miatt 2021-ben és 2022-ben nem lehetett személyes jelenléttel megtartani, de az előadások közlemény formájában a Metabolizmus különszámaként megjelentek. Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évben személyes jelenléttel tervezve rendezhetjük meg ismét a szimpóziumot.

  Az újrakezdés kapcsán a korábban megszokott forma változik. Az évek során helyszínként szolgáló NET-díszterem, az ottani lehetőségek és a félnapos rendezvény keretei már nem voltak tarthatók, ezért döntöttünk a megújítás mellett. A rendezvény a Magyar Diabetes Társaság (MDT) évnyitó tudományos rendezvényeként szerepel, a helyszín az Aquaworld Resort szálló lesz. Péntek délután két megnyitó előadás után szimpóziumokra kerül sor, majd szombat reggel „akadémiai” előadásokat tartalmazó tudományos üléssel folytatódik a rendezvény. A technikai segítséget a szervezésben a STAND-ART Event Management biztosítja. A regisztráció feltételei, a tudományos program a csatolt pdf-dokumentumokban található meg. Szándékunk szerint - évnyitó tudományos rendezvényként - az elmúlt év legfontosabb diabetológiai újdonságairól szeretnénk áttekintést adni. Akkreditált rendezvény (orvosoknak 30 pont, szakdolgozóknak 12 pont, a továbbképzés keretein belül). Bízunk abban, hogy a régi érdeklődők mellett a főváros vonzáskörzetéből új résztvevőkre is számíthatunk.

  Szeretettel várjuk Önöket.

   

  Prof. Dr. Jermendy György

  Prof. Dr. Wittmann István

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza