Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) akkreditált felnőttképzési program elsőként Magyarországon
  2010.07.08. | Roche (Magyarország) | Hírkategória: Általános
  Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) akkreditált felnőttképzési programA világon először a Roche Accu-Chek kínál együtt rendszeres és szakszerű inzulinpumpa kezelést és oktatási programot, mely az inzulinpumpa-terápia valamennyi területére fokozatosan kiterjed a legegyszerűbbektől a legbonyolultabb ismeretekig.

  A SUBITO egy olyan 13 modulból álló edukációs program, mely rugalmasan illeszkedik az oktatók és a betegek igényeihez. A SUBITO egyaránt alkalmas a kezdeti képzésre és a tudásanyag későbbi fenntartására, sőt, bővítésére is. Az oktatási programot tapasztalt diabetológusok és diabétesz szaktanácsadók segítségével tervezték meg és fejlesztik folyamatosan.

  Az inzulinpumpa-terápia edukációjának fontosságát felismerve, a Roche Magyarországon először akkreditáltatott egy olyan felnőttképzési programot, amely 4 modulban foglalja össze a felnőtt és gyernekkori inzulinpumpa kezelést, a gyakorlati diabetológiai ismeretektől kezdve, az inzulinpumpa-terápia oktatásának gyakorlata, valamint annak szakmai kommunikációján át az egyedülálló SUBITO Edukációs Program ismertetéséig.

  A képzési program célcsoportjai olyan diabetológiai team-ek voltak, melynek tagjai diabetológiában jártas orvosok és diabetológiai szakképesítéssel (OKJ) rendelkező szakápolók.

  További részleteket illetve az idei első tanfolyamon résztvett hallgatók névsora a "Kapcsolódó dokumentumban" olvasható.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza