Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Astellas-Díjat vehetett át Eisenhauerné Fördős Andrea a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak II. Belgyógyászati Osztály főnővére
  2012.07.10. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  Astellas-díjSikeresen lezárult a 2012-es „Astellas-díj - Az év egészségügyi szakdolgozója" pályázat, amelyre idén egyéni és csoportos kategóriában rekordszámú, összesen 205 jelölés érkezett.

  Az Astellas Pharma Kft. a kiemelkedő szakmai és emberi teljesítmények széleskörű társadalmi és szakmai elismerését célul tűzve, 2006-ban Astellas-díj elnevezéssel rangos díjat alapított, amelynek odaítélésével évről-évre a legnagyszerűbb orvosokat és szakdolgozókat kívánja elismerni. Örömteli, hogy az elmúlt években 12 orvos és 33 egészségügyi szakdolgozó vehette már át ezt a díjat, s került ezáltal a szakmai nyilvánosság fókuszába.

  A zsűri a jelölésekben bemutatott, kiemelkedő és példaként állítható teljesítmények maratoni értékelése során az Astellas-díjat egyéni kategóriában Eisenhauerné Fördős Andreának, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak II. Belgyógyászati Osztály főnővérének ítélte. Az ünnepélyes díjátadóra 2012. július 7-én, a budapesti Művészetek Palotájában, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara Diplomaátadó Ünnepségének keretében került sor.

  A kapcsolódó dokumentumoknál megtekinthető Eisenhauerné Fördős Andrea önéletrajza.

  Gratulálunk a díjazottaknak és további sikeres munkát kívánunk!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza