Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A gyermek és a szakma másik arca
  2013.01.13. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  Szeretnéd-e …

  - Kipróbálni, milyen a magaskötélpályára, íjászpályára, lovaglásra és evezésre adaptált gyermekdiabetológia?
  - Megtudni, milyen egy sok helyről összeverbuvált, de azonnal közös hullámhosszon rezgő önkéntes orvos-nővér-dietetikus csapat tagjaként vigyázni 70 felszabadult, vidám gyerek anyagcseréjét éjjel és nappal és a fáradságos munka közben mégis egy évre feltöltődni?
  - Átélni, milyen, amikor esténként pizsamában megosztják páratlan élményeiket a gyerekek és a tábori postán keresztül kedves köszönő sorokat írnak Neked?
  - Megtapasztalni, mit jelent a terápiás rekreáció és hogyan járul hozzá az egy hetes rehabilitációs program a gyerekek és kamaszok önbizalmának, kapcsolatteremtő képességének javulására?

  Ha a kérdések többségére igennel válaszoltál, akkor lehet, hogy köztünk a helyed! Gyere el Te is hozzánk Hatvanba, a Rejtek Erdőbe Egészségügyi Cimborának!

  A Bátor Tábor Alapítvány várja diabetes szakápolók, diabetológiai jártassággal rendelkező gyermekorvosok és dietetikusok jelentkezését 2013. augusztusában megrendezésre kerülő diabetes turnusaiba. További információk és jelentkezés 2013. február 17-ig a www.batortabor.hu honlapon, vagy dr. Békési Andrea orvos igazgatónál (a.bekesi@batortabor.hu).

Vissza