Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Meghosszabbításra került a Cukorbeteg Szakellátóhelyek regisztrációjának határideje!
  2005.12.01.MDT-OMKBHírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó Rendszere iránti érdeklődés az elmúlt hetekben nagy mértékben megnőtt. A mai napig már több, mint 160 ellátóhely közel 1000 munkatársa kezdte meg akkreditációs adatlapjának kitöltését, melyek közül már több, mint 100 ellátóhely véglegesítette is azt és ezzel benyújtotta akkreditációs kérelmét.

  Mivel azonban sokan jelezték, hogy a 2005. november 30-i határidőig nem tudták véglegesíteni adatlapjukat a határidő 2005. december 12-ig meghosszabbításra került.

  Kérjük azon ellátóhelyek vezetőit és munkatársait, akik még nem véglegesítették regisztrációjukat, hogy ezt 2005. december 12-ig feltétlenül tegyék meg annak érdekében, hogy akkreditációs kérelmük az első döntési körben elbírálásra kerüljön! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2006. tavaszától a korábbi nyilvántartás érvényét veszti, kizárólag azok az ellátóhelyek lesznek minősített szakellátóhelyek melyek az első döntési körbe bekerülnek!

  Természetesen az akkreditációs kérelmek benyújtása ettől függetlenül folyamatosan lehetséges, a döntés határideje 2006. januártól benyújtott kérelmek esetében átlagosan 90 napot vesz majd igénybe, így várhatóan negyedévente kerül majd kiadásra a hivatalos szakellátóhely lista.

  Mit kell tennie, amennyiben Ön egy akkreditációra jelentkező ellátóhely munkatársa, vezetője?

  Kérjük, jelentkezzen be a Web-rendszerbe személyes felhasználó nevével és jelszavával, majd kattintson a bal oldali menüben (!) található Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó rendszer logóra! A megnyíló oldalon megtekintheti a legfontosabb tudnivalókat, részletes ismertetőnket! g meg kell tenniük annak érdekében, hogy akkreditációs kérelmük az első döntési körben elbírálásra kerüljön! 2006 tavaszától a korábbi nyilvántartás érvényét veszti, kizárólag azok az ellátóhelyek lesznek minősített szakellátóhelyek melyek az első döntési körbe bekerülnek!

Vissza