Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Alapítvány a Cukorbetegekért - Pályázat rendezvényen való részvétel támogatására
  2013.08.19. | Alapítvány a Cukorbetegkért, Reichardt Béláné | Hírkategória: Általános
  Az Alapítvány a Cukorbetegkért (székhely: 8200 Veszprém, Templom u. 9.) pályázatot hirdet meg a cukorbeteg ellátás szempontjából kiemelkedően hasznos továbbképző rendezvényen (III. Diabétesz Terápiás Műhely, Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja 2013. november 8-9., Balatonalmádi) való részvétel támogatására egészségügyi tevékenységet folytató szakemberek (orvosok, szakdolgozók) számára.
   
  A Pályázat célja:
  Az Alapitvány a cukorbetegkért célja a diabetes gondozásban szerepet vállaló orvosok, szakdolgozók továbbképzésének támogatása. Ezen keresztül is a cukorbetegek ellátásnak támogatása.

  Pályázhatnak: Az alapellátásban, vagy a szakellátásban dolgozó háziorvosok, belgyógyászok, szakdolgozók  

  Pályázat témája: A III. Diabétesz Terápiás Műhely, Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportjának rendezvényén való részvétel, maximum 60 fő részére. Nevezetesen a részvételi díj és egy éjszakai szállásdíj (egy vagy kétágyas szobában), ebéd az Alapítvány általi átvállalása.
    

  A Pályázat benyújtásának határideje: 2013. október 15.

  A pályázat benyújtása: Írásban, a pályázati kérelem kitöltésével, az Alapítvány címére (8200 Veszprém, Templom u. 9). A pályázati kérelem letölthető a Magyar Diabetes társaság honlapjáról (www.diabet.hu).  

  A pályázat elbírálása: Az alapítvány kizárólag a valóságnak megfelelően és teljesen kitöltött pályázati kérelmeket fogadja be. Az Alapítvány kuratóriuma 2013. október 31-ig a beérkezés sorrendjében elbírálja a beérkezett pályázatokat. A meghirdetett létszámon túli, illetve a hiányosan kitöltött pályázati kérelem esetén, valamint a pályázati határidő után érkezett pályázatokat nem tudja az Alapítvány támogatni. Az Alapítvány által megadott támogatás legfeljebb a pályázó által kért összeg (részvételi díj és egy éjszaka szállásdíj) lehet, azonban az Alapítvány kuratóriuma dönthet úgy is, hogy a pályázó részére a kértnél kevesebb támogatást ad (csak a részvételi díj, abban az esetben, ha pályázó a rendezvény helyszínétől 50km-es távolságban lakik). Az Alapítvány nem nyújt támogatást házastársak vagy kísérők részvételéhez, kivéve a saját jogon kérelmezett és pozitívan elbírált esetekben. A Kérelmező részére pénzbeli kifizetés nem történik. Az Alapítvány valamennyi Kérelmezőt írásban (elektronikus levélben) értesíti döntéséről.  

  Szervezés:
  Az Alapítvány a támogatást oly módon nyújtja, hogy a támogatás összegét közvetlenül a Rendezvény szervezőjének utalja át.    

  Reichardt Béláné
  Kuratórium elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza