Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Alapfokú diabetológiai tanfolyam a 'Magyar Diabetes Társaság Diabetológus Orvosa' minősítésért pályázók számára
  2006.05.23. | MDT-OMKB | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága a GlaxoSmithKline támogatásával diabetológiai tanfolyamot hirdet az MDT Diabetológus Orvosa minősítésre pályázók részére. A Bizottság határozata szerint a tanfolyam 10 rendezvényén való részvételt 10 diabetológiai kreditponttal ismeri el. A részlátogatásnak pontértéke nincs, a tanfolyamot rendszeresen látogatók azonban a mulasztott előadásokat és gyakorlatokat a következő évi tanfolyamciklus alatt pótolhatják. A 10 foglalkozás egészének igazolása ez esetben is 10 ponttal kerül beszámításra.

  A tanfolyam rögzített időpontokhoz kötött, a részletes programot a Kapcsolódó dokumentumok között találja meg. A foglalkozások Budapesten, mindig azonos helyszínen, minden alkalommal 13-17 óra között kerülnek megrendezésre. Terv szerint az előadások időpontja minden hónapban a harmadik pénteken van. Rendezvényenként 2-2, egyenként 90 perces foglalkozásra kerül sor, amelyek egy részét gyakorlatok alkotják.

  A résztvevők létszáma limitált, a gyakorlatok interaktív jellegének biztosítása érdekében maximum 30 fő. A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik, de előnyben részesülnek a diabetológiai minősítés megszerzésére már akkreditált kollégák, egyaránt akkreditáltak között a korábbi bejegyzési időponttal rendelkezők. Jelentkezni az MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottságánál lehet. (Országos Gyógyintézeti Központ, Diabetes Szakrendelés, telefon és fax: 350-47-41, e-mail: tmh@ogyik.hu). Jelentkezési határidő 2006. július 30.

  Dr. Baranyi Éva
  az MDT-OMKB elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza