Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Távoktatási Programot indít a Magyar Diabetes Társaság
  2006.07.25. | MDT-OMKB | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság a hazai orvos-szakmai szervezetek között az elmúlt években folyamatosan élen járt a modern kommunikációs technológiák alkalmazásában. Az egyre növekvő igényeknek igyekszünk folyamatosan megfelelni, ennek keretében, hosszas előkészítő munka után az MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága koordinációjában 2006. szeptemberében elindítjuk Távoktatási Programunkat.

  A Program keretében párhuzamosan több kurzus is elérhető lesz, melyek között megtalálható a diabetes témakörében általános, átfogó ismereteket, illetve egyes speciális területekkel kapcsolatos speciális tudást nyújtó tanfolyam is. Egy kurzus 6 előadásból áll, valamennyi tananyag végén tesztsor található, melyek kitöltésére meghatározott idő áll a résztvevők rendelkezésre. A teszten megfelelő eredmény elérő résztvevők az országos szakorvos-továbbképzésben elismert, illetve az „MDT Diabetológus Orvosa” minősítés megszerzéséhez szükséges kredit-pontokat szerezhetnek.

  2006. szeptemberében párhuzamosan három kurzus indul, melyek közül minden érdeklődő kiválaszthatja a számára megfelelőt, akár többet is párhuzamosan:
   - A 2-es típusú diabetes elméleti háttere és klinikuma
   - Terhesség és diabetes
   - Speciális kérdések & válaszok

  A távoktatási kurzusokra történő jelentkezés és a részvétel módjáról hamarosan bővebb információkat nyújtunk a Web-rendszerben és a Diabetologia Hungarica hasábjain egyaránt. A három induló kurzus előadóinak és a tervezett előadásoknak a listáját azonban már most is megtalálja -bejelentkezést követően - Távoktatási információs oldalunkon >>

Vissza