Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Felhívás cukorbeteg civil szervezetek részére
  2008.03.08. | MDT | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság, a cukorbetegség népegészségügyi jelentőségét és a cukorbetegek minél hatékonyabb ellátásának segítését, a nem-cukorbetegekével azonos életminőségének, társadalmi szerepvállalásának biztosítását szem előtt tartva fontos feladatának tekinti a civil szervezetekkel való együttműködést.

  E szándéka kifejezéséként második alkalommal, a Társaság 2008. április 17-20. között Tihanyban megrendezésre kerülő XIX. kongresszusán a poszter szekcióban a jelenlévő civil szervezetek, vagy tevékenységükhöz kapcsolódó közhasznú szervezetek részére bemutatkozási lehetőséget biztosít, hogy a cukorbetegséggel foglalkozó szakemberek számára ismertethessék fentiekkel kapcsolatos tevékenységüket.

  A CIVIL SZEKCIÓ PROGRAMJA
  Üléselnök: Dr. Vándorfi Győző

  Program:
  Előadó: Koltai Tünde, a Nemzeti egészségügyi Tanács képviselője: „A betegszervezetek helye és szerepe mai egészségügyi ellátásban”
  Felkért hozzászóló: Kincses János, a MACOSZ elnöke: „A MACOSZ jövője, együttműködés a MACOSZ-on kívüli páciens szervezetekkel”
  Guti Péter, a Tudomány Kiadó ügyvezetője, a Diabetes és Hypertonia újságok kiadója: „Páciens újságok és On-line felületek szerepe a tájékoztatásban”

  Civil szervezetek bemutatkozására poszter formájában van lehetőség!

  Kérjük, március 31-ig jelezzék szándékukat Prof. dr. Barkai Lászlónak a betegszervezetek@diabet.hu e-mail címen. Kérjük, mellékeljenek egy rövid
  (max. 1 A/4 oldalnyi szöveg, esetleg 1-2 fénykép) bemutatkozó anyagot a szervezetről, mely megjelentetésre kerül az MDT Web-rendszer Betegtájékoztató oldalán is. A bemutatkozási lehetőséget kapó civil szervezetek kiválasztásáról a beküldött anyag alapján a Programbizottság dönt.

Vissza