Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Pályázatot hirdet a Dr. Szűcs Zsuzsanna Egészségügyi Alapítvány
  2008.03.14. | Dr. Szűcs Zsuzsanna Egészségügyi Alapítvány | Hírkategória: Általános
  Az 5 éve elhunyt Dr. Szűcs Zsuzsanna kandidátus, a Magyar Diabetes Társaság volt alelnöke emlékének őrzésére férje, Dr. Somló Zoltán nyugalmazott osztályvezető főorvos alapítványt hozott létre 2001-ben.

  Az Alapítvány célja a Magyar Diabetes Társaság 2 évente megrendezésre kerülő kongresszusa alkalmából beküldött azon, korábban nem publikált klinikai diabetológiai tárgyú dolgozat szerzőjének (illetve szerzőinek) díjazása, akinek munkája a kuratórium döntése alapján a pályázók közül a legjobbnak bizonyul. A dolgozat témájának szorosan kell kapcsolódnia a cukorbetegség gyakorlati ellátásához, megelőzéséhez, a szövődmények időben történő felismeréséhez, s a betegek életminőségének javításához. A pályázó életkora a 35. évet nem haladhatja meg. Az elismerés elnevezése: „Dr. Szűcs Zsuzsanna Díj”. A pályázat díjazására az induló tőke – 1 000 000 Ft – kamatának 85%-a használható fel.

  A 2008. évi kongresszushoz kapcsolódó pályázati anyagokat 2008. április 7-ig kell a kuratórium címére elküldeni (Dr. Várkonyi Tamás, SzTE I. sz. Belgyógyászati Klinika, 6720, Szeged, Korányi fasor 8., E-mail: vart@in1st.szote.u-szeged.hu). A kuratórium döntését a kuratórium elnöke a Magyar Diabetes Társaság kongresszusán fogja kihirdetni, ezt követően a díjazott a pályázat tartalmát ismertetni fogja. A nyertest írásban is értesítik.

  Dr. Várkonyi Tamás, a kuratórium elnöke és Dr. Lengyel Csaba, a kuratórium tagja

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza