Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Felhívás Inzulinpumpa Munkacsoport megalakítására
  2009.02.03.MDT Inzulinpumpa Munkacsoport kezdeményezőiHírkategória: Általános
  Mivel hazánkban is elfogadottá vált az inzulinpumpa kezelés és egyre növekvő érdeklődés mutatkozik iránta országszerte, időszerűnek tűnik olyan szakemberekből álló szervezet létrehozása, amely ezzel a témával kiemelten foglalkozik és kidolgozza, megtárgyalja a kezeléssel kapcsolatos szakmai és adminisztratív problémák megoldását.

  Ma már több mint 1400 beteg kezelése történik inzulinpumpával, mintegy 20 pumpaközpontban számos munkatárssal. Ez a tény is indokolttá teszi az „Inzulinpumpa Munkacsoport” létrehozását, több más, az MDT keretein belül működő szekcióhoz, munkacsoporthoz hasonlóan.

  Továbbra is várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni az újonnan alakuló Munkacsoporthoz. Jelentkezni az inzulinpumpa@diabet.hu e-mail címen lehet.
  A Munkacsoport alakuló ülését a Dunántúli Diabetes Hétvégén, Tihanyban tartja a Közgyűlés jóváhagyását követően. Az Előzetes Program szerint 2009. ápr. 18-án, szombaton 12.15-13.15 között plenáris ülés keretében kerekasztal megbeszélés kerül megrendezésre az Inzulin pumpakezelés ma címmel, majd ezt követően alakul meg az Inzulinpumpa Munkacsoport.

  Szeretettel várjuk az érdeklődő Kollégák jelentkezését!

Vissza