Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Összefoglaló a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége első napjáról
  2009.04.17.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Általános
  TihanyA XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége első napján számos érdekes szimpóziumon és plenáris ülésen vehettek részt az érdeklődők. Az elhangzott előadásokról fiatal Kollégák referátumokat készítettek, melyek hamarosan elérhetőek lesznek itt, a Web-rendszerben, ahol a mai napi programokról készült képeket is megtekintheti fényképgalériánkban.

  A rendezvény ünnepélyes megnyitója 14:00-kor kezdődött a Wimbledon teremben, ahol Dr. Vándorfi Győző, a Dunántúli Diabetes Hétvége szervezőbizottságának elnökének és Dr. Gyimesi András, a Kelet-Magyarországi Hétvégék képviselőjének köszöntése után Dr. Winkler Gábor, a Társaság elnöke nyitotta meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét.

  Szeretettel várjuk a holnapi napon is, ahol a szimpóziumok, plenáris ülések és workshopok mellett részt vehetnek három könyvbemutatón, a Changing Diabetes sétán, illetve az MDT Közgyűlésén, melyre 13:30-kor várják a résztvevőket a Wimbledon teremben.

  Továbbra is várunk mindenkit a Magyar Diabetes Társaság standján, a Media Caféban, ahol az internet elérhetőség mellett kipróbálhatják Társaságunk Web-rendszerének legújabb szakmai szolgáltatásait, elolvashatják az elkészült referátumokat, megnézhetik az előző napról készült képeket, és ihatnak egy finom teát is a stand teázójában!

  A részletes programot letöltheti a Kapcsolódó dokumentumra kattintva!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza