Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A Magyar Diabetes Társaság zászlójának avató ünnepsége
  2009.05.26. | Dr. Hidvégi Tibor | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság zászlójának avató ünnepsége, Tihany, 2009. ápr. 17.A Magyar Diabetes Társaság vezetősége úgy határozott, hogy zászlót alapít, amelyet a társaság által jegyzett rendezvényeken a jövőben használni kíván, ezzel is ünnepélyesebbé téve szakmai-tudományos rendezvényei külsőségeit. A zászlón nemzeti színű szalaggal keretezve, fehér alapon a társaság logója szerepel.

  A vezetőség január 18-i ülésén úgy foglalt állást, hogy zászlóavatásra, mint a magyar diabetológia legrégebbi, legelkötelezettebb hazai támogatóját, Zettwitz Sándor Igazgató Urat és Feleségét kéri fel. A 77 Elektronika Kft és a magyar diabetológia kapcsolata több évtizedre nyúlik vissza, gyakorlatilag az első hazai fejlesztésű vércukormérő elkészültétől és forgalomba kerülésétől kezdve fennáll. Megszámlálhatatlan szakmai-tudományos rendezvény, kongresszusi támogatások, továbbképzési fórumok, a hazai betegszervezetek tevékenységének erősödése, ismeretterjesztő-betegoktató kiadványok megjelentetése jelzik az egészében hazai szerveződésű vállalat sokrétű, az egészségügyi ellátókat és a betegegyesületeket egyaránt segítő támogatását.

  Zászlónkat társaságunk ez évi Közgyűlésén, a Dunántúli Diabetes Hétvége keretében, Tihanyban 2009. április 17-én avattuk fel. A „Zászlóanya” Zettwitz Sándorné, Ilona asszony kék színű selyem szalagot kötött a zászlóra Szabó Lőrinc szavaival: „Hinni a szépet, lehetetlent, hogy egyszer valóra válik.” A rendezvény résztvevői tapssal köszöntötték a felavatott zászlót.

  A zászlóavatáson készült fényképeket megtekintheti a Kapcsolódó dokumentumban található fényképgalériában.

  A XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége előadásairól, eseményeiről készült további összefoglalókat és fényképgalériákat a DDH információs oldalán tekintheti meg >>

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza