Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

XXIV. Dunántúli Diabetes Hétvége

Időpont
ÚJ! 2021. május 28-30.
Helyszín
ONLINE
MEGHÍVÓ

Tisztelt Kolléganő, Kolléga Úr!

2020-ban a járványügyi vészhelyzet egy nappal előbbi kihirdetése miatt elmaradt a XXIV. Diabetes Hétvége és Nővér Akadémia.

Ismételten szeretnénk megköszönni az akkor jelentkezetteknek a részvételi szándékukat, előadóinknak a felkészülést, azt, hogy az utolsó napig (ekkor még 582 fő résztvevőnk volt) kitartottak, támogatóink addigi bizalmát, a befektetett energiát, a Club Tihanynak a kiváló felkészülést, médiatámogatóink, valamint összes munkatársunk közel egy éves erőfeszítéseit és a bajban való együttműködést.

Bíztunk abban, hogy az alábbi időpontban, lehetőségünk lesz az ismételt személyes találkozásra és szakmai eszmecserére is.

A szervező bizottság a megfelelő szinteken való tájékozódás után a bizonytalan járványügyi és jogszabályi helyzetre való tekintettel az online megrendezés mellett döntött.

Ennek jegyében a Vanderlich Egészségcentrum ismételten és tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a XXIV. Dunántúli Diabetes Hétvégére és Nővér Akadémiára (XXIV. DDH). Az időpont: 2021. május 28-30.

A rendezvény a MDT honlapján, a "Virtuális Tihanyban" felületén lesz látható. A technikai részletekről személyre szóló tájékoztatást adunk a résztvevőknek, az előadóknak és a támogatóknak.

Az MDT honlapján és e-Hírlevelében, valamint a www.vanderlich.hu honlapon rendszeres tájékoztatást adunk a Hétvége szervezéséről, az aktuális határidőkről.

A rendezvény diabetológus, háziorvos, belgyógyász, gyermekgyógyász, endokrinológus, kardiológus, nefrológus, neurológus, szemész, sebész, érsebész, szülész-nőgyógyász, urológus, aneszteziológus és intenzív terápiás, oxyológus, reumatológus és rehabilitációs szakorvosok, szakdolgozók, dietetikusok, védőnők és gyógyszerészek számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program.

A tihanyi viszontlátás reményében kollegiális tisztelettel:
a Programbizottság nevében:

Dr. Vándorfi Győző

Dr. Havasi Anett

Logó
LogóVissza az oldal tetejére

PROGRAM

Vissza az oldal tetejére

HATÁRIDŐK


On-line regisztráció és szállásfoglalás:

2021. január 4-től

Kedvezményes jelentkezési határidő:

2021. március 10.

Online jelentkezési határidő MEGHOSSZABBÍTVA:

2021. május 15.

Vissza az oldal tetejére

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Online lebonyolítás esetén egységesen

24.000,- Ft

Online lebonyolítás esetén a regisztráció érvényben marad az online lebonyolításra vonatkozó díj alapján, és a már befizetett regisztrációs díjelőleg és az online díj közötti különbözet automatikusan visszafizetésre kerül. Az online regisztrációs díj tartalmazza az előadások megtekintésének lehetőségét, illetve a továbbképzés igazolását.

Az árak tartalmazzák az ÁFA összegét!

Vissza az oldal tetejére

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényre kizárólag a Magyar Diabetes Társaság tagjai vagy a diabet.hu honlap felhasználói tudnak regisztrálni. Ha még nem MDT tag, vagy nem felhasználónk, kérem regisztráljon először a honlapra!

A diabet.hu honlap felhasználója vagyok.

Ha bejelentkezési adatait elfelejtette, kérjük írjon a support@diabet.hu e-mail címre, vagy használja a 'Jelszómódosítást kérek!' gombot.

Amennyiben a Társaság tagja vagy a diabet.hu felhasználója szeretne lenni, kattintson ide >> és a megnyíló oldalon olvasható tájékoztatás szerint kérje felvételét a Társaságba.
Regisztrációját e-mailben rövid időn belül visszaigazoljuk, azonban az MDT tagsági viszony létrejöttéről a Társaság külön levélben értesíti.

Jelentkezés a rendezvényre
A diabet.hu felhasználója szeretnék lenni
Jelszómódosítást kérek!
Tagdíjbefizetés ellenőrzése


Vissza az oldal tetejére

KAPCSOLAT


SZERVEZŐBIZOTTSÁG
 • Dr. Vándorfi Győző, elnök

 • Dr. Havasi Anett

 • Pipis Rudolf


PROGRAM BIZOTTSÁG
 • Dr. Baranyai Marietta

 • Dr. Bujtor Zoltán

 • Dr. Dezső Enikő

 • Dr. Fulcz Ágnes

 • Dr. Havasi Anett

 • Dr. Hidvégi Tibor PhD

 • Dr. med. habil. Molnár Gergő

 • Dr. Oroszlán Tamás

 • Dr. Pátkay József

 • Dr. Sudár Zsolt

 • Stáhlné Tausz Katalin

 • Dr. Strényer Ferenc

 • Prof. Dr. Wittmann István

 • Dr. Vándorfi GyőzőSZERVEZŐ IRODA

Vanderlich Kft.
8200 Veszprém, Wartha Vince utca 4.
E-mail: konferencia@vanderlich.hu
Honlap: http://www.vanderlich.hu/

Ügyvezető
Dr. Vándorfi Győző
Telefon: 06 (70) 379 3808
E-mail: ddhugyvezeto@diabet.hu

Pénzügy, számvitel
Vezető: Hauck Lőrinc
Telefon: 06 (30) 393 7312
E-mail: ddhpenzugy@diabet.hu

Regisztráció, szállás, kiállítás, marketing
Pipis Rudolf
Telefon: 06 (30) 969 1077
E-mail: ddhszallas@diabet.hu

Hosztesz szolgálat
Vezető: Stáhlné Tausz Katalin
Telefon: 06 (88) 406 354
E-mail: ddhhosztesz@diabet.hu

Vissza az oldal tetejére

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ

Szállások elsődlegesen a Club Tihanyban lesznek, ha a jelentkezések száma megköveteli, további más, lefoglalt szállásokat aktiválunk.

Club Tihany

8237 Tihany, Rév utca 3.

Club Tihany

Szállodai szoba, egyágyas

27.000,- Ft/fő/éj

Szállodai szoba, kétágyas

18.000,- Ft/fő/éj

Szállodai szoba, kétágyas szobában a pótágy

14.000,- Ft/fő/éj

Bungaló, két ágyas

18.000,- Ft/fő/éj

Bungaló, három ágyas

14.000,- Ft/fő/éj

Bungaló, négy ágyas

14.000,- Ft/fő/éj

Online lebonyolítás esetén a megrendelt szállás felmondásra kerül és a már befizetett díjelőleg automatikusan visszafizetésre kerül.

A fenti árak személyenként és éjszakánként értendők.

A szállodai szobák feltöltése a beérkező megrendelések sorrendjében történik.

Két ágyas szoba, vagy bungaló, illetve három, négyágyas bungaló esetén kérjük a szobatárs(ak) megjelölését, mindegyik jelentkező részéről! Ha szobatárs nem kerül megjelölésre, a szobatárs kijelölését a szervező végzi, vagy a két ágyas szoba esetén a szobát egyágyassá minősíti.

A szoba árak tartalmazzák a reggeli árát, az idegenforgalmi adó, valamint az általános forgalmi adó összegét, de NEM tartalmazzák a szállás és az étkezések (közvetített szolgáltatások) után fizetendő egyéb közterheket!

A 2021. április 20-ig ki nem fizetett szállodai szobák foglalását nem tudjuk tovább fenntartani, ezért kérjük a szállásdíj átutalásáról a fenti időpontig gondoskodni szíveskedjen! Szállást csak regisztrált személyek részére tudunk biztosítani. Amennyiben a szállásigénylő regisztrációjára 2021. március 31-ig nem kerül sor, a szállásfoglalása felmondásra kerül.

Kontaktszemély: Pipis Rudolf
Telefon: 06 (30) 969 1077
E-mail: ddhszallas@diabet.hu

Regisztráció, szállás lemondás költségmentesen: 2021. április 30.
2021. május 1-15. közötti lemondás esetén a megrendelés összegének 50%-át, május 16-tól a 100%-át számlázzuk. A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatás díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe!

Vissza az oldal tetejére

Felhívás "Pannon Diabetes Díj" jelölésre

Az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület az I. Dunántúli Diabetes Hétvége (DDH) megrendezésének 20. évfordulójára,1991-ben Pannon Diabetes Díjat alapított.

A Díjat egy, a cukorbetegek ellátásban kimagasló szakmai és emberi teljesítményt nyújtó, a Dunántúlon dolgozó orvosnak és egy nővérnek, vagy dietetikusnak ítélik oda az alapítók.

A Díjat az alapítók a Dunántúli Diabetes Hétvégéken kívánják átadni.

Az alapítók a Díj alapításával nagyrabecsülésüket kívánják kifejezni a cukorbetegek közvetlen ellátásában Dunántúlon dolgozó orvos, nővér vagy dietetikus kollegáknak. Szeretnének hozzájárulni az orvoslás megbecsülésének helyreállításához.

A Díjra javaslatot adhatnak kellő indoklás kíséretében egészségügyi dolgozók, azok közösségei, betegek, betegszervezetek, egészségügyi és nem egészségügyi intézmények és magánszemélyek.

A javaslatokat 2021. április 15-ig kérjük eljuttatni az Alapítvány a Cukorbetegkért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület irodája címére: 8200 Veszprém Templom. 9., vagy e-mail címére: pannondij@diabet.hu

Pannon Diabetes Díj Bizottság:
Az alapítók megköszönik az eddigi bizottság munkáját és felkérik a továbbiakban a DDH szervező bizottságát (Dr. Havasi Anett, Dr. med. habil. Molnár Gergő, Dr. Vándorfi Győző) és az eddigi díjazottokat, mint Pannon Diabetes Díj Bizottságot , hogy a beérkező javaslatokból válasszák ki a Díjra érdemes kollegákat. Az alapítók a javaslatot nem fogják felül bírálni.

A Díj átadására a XXIV. Dunántúli Diabetes Hétvégén (2021. május 28-30., Club Tihany) kerül sor. A pontos időpontot a DDH programjában közöljük, mely megtekinthető lesz a www.diabet.hu, és a www.vanderlich.hu honlapon.

Eddig Pannon Diabetes Díjban részesültek:
2011: Bosits Istvánné és Prof. Dr. Simon Kornél
2013: Szabó Gyuláné és Dr. Pátkay József
2015: Dr. Baranyai Marietta és a Törp program
2016: Hegedüs Marianna és Dr. Strényer Ferenc
2017: Kovács Éva és Dr. Bujtor Zoltán
2018: Stáhlné Tausz Katalin és Dr. Erényi Ottó
2019: Forrás Béláné és Dr. Sudár Zsolt
2020: Tujfel Andrea és Dr. Késmárki Nóra

Vass Margit
Alapítvány a Cukorbetegekért
kuratórium elnöke

Logó

Dr. Vándorfi Győző
Veszprém Megyei Diabetes Egyesület
elnöke

Logó


Vissza az oldal tetejére